Gevaarlijke medicijnen

Uitdagingen

De farmaceutische industrie en organisaties in de gezondheidszorg moeten vaak gevaarlijke geneesmiddelen hanteren. Indien deze geneesmiddelen niet in een gecontroleerde omgeving worden opgeslagen en gehanteerd, bestaat het risico van kruisbesmetting of verontreiniging van de lucht. Dit kan de kwaliteit en de houdbaarheid van het geneesmiddel in gevaar brengen en de gezondheid van de patiënten schaden. Het vormt ook een ernstig gezondheidsprobleem voor het personeel. Daarom moeten dit soort bedrijven voldoen aan strenge voorschriften.

Loading...

Toepassingsgebieden

De farmaceutische industrie, bereidingsapotheken en de gezondheidszorg moeten vaak gevaarlijke geneesmiddelen hanteren. Er zijn verschillende risico’s verbonden aan dit soort geneesmiddelen, tijdens de productie, de opslag en de behandeling. Als tijdens de productie niet op de juiste wijze met de geneesmiddelen wordt omgegaan of als de geneesmiddelen worden gehanteerd in een omgeving die niet optimaal is ontworpen of gebouwd, kunnen deeltjes van de geneesmiddelen de lucht verontreinigen en het personeel ernstige gezondheidsproblemen bezorgen. Het kan ook leiden tot kruisbesmetting, waardoor de veiligheid van de patiënten en de houdbaarheid van het geneesmiddel in gevaar komen. Door de geneesmiddelen op een veilige en gemakkelijk toegankelijke manier op te slaan, kan tijd worden bespaard en kan het risico van verontreiniging of onnodige blootstelling verder worden voorkomen.

Bereiding
MedTech
Pharma
Productie-industrie
Loading...
Loading...

Oplossingen

Voor de productie en samenstelling van gevaarlijke geneesmiddelen raden wij onze cleanroomoplossing, QleanSpace, aan. Met de QleanSpace kunt u uw bestaande farmaceutische werkzaamheden in overeenstemming brengen met de strengste regelgeving. Dankzij het modulaire ontwerp en het feit dat het apparaat onafhankelijk van de omgeving werkt, kan het bijna overal worden geplaatst en zelfs worden verplaatst, aangepast of uitgebreid wanneer de behoeften van uw bedrijf veranderen. Door gebruik te maken van onze QleanSpace-oplossing houdt u de veiligheid van patiënten en personeel op peil en beschermt u tegelijkertijd het milieu en de producten en geneesmiddelen die worden geproduceerd. De QleanSpace is afgestemd op uw specifieke behoeften op het gebied van ISO/USP/GMP of FDA cGMP-classificatie, grootte van de ruimte, opties of andere vereisten. Onze vrijstaande FS 30 HEPA en FS 70 HEPA luchtreinigers kunnen een omgeving creëren die near-cleanroom is wanneer het niet mogelijk is om een cleanroom te bouwen. De apparaten zijn ook nuttig om de lucht buiten de cleanroom te reinigen om de prestaties nog verder te verbeteren.

Veiliger milieu

Gegarandeerde kwaliteit van producten

Compliance and performance guarantee

Een flexibele en onafhankelijke oplossing

Aanbevolen producten

QleanAir FS 30 HEPA

De FS 30 HEPA kan een near-cleanroomomgeving creëren of de omgeving van de cleanroom reinigen om de prestaties verder te verbeteren.

QleanAir QleanSpace cleanroom
QleanAir QleanSpace cleanroom

QleanAir QleanSpace ISO

Een probleemloze en vrijstaande cleanroomoplossing.

QleanAir QleanSpace cleanroom
QleanAir QleanSpace cleanroom

QleanAir QleanSpace USP

Continu compliant farmaceutische cleanrooms

QleanAir QleanSpace cleanroom
QleanAir QleanSpace cleanroom

QleanAir QleanSpace GMP

Een betrouwbare cleanroomoplossing met continue bewaking.