Stof

Uitdagingen

Stof is onvermijdelijk in de meeste locaties, maar in ruimtes waar pallets, dozen, kratten of pakketten worden gehanteerd, of waar processen zoals slijpen, snijden en polijsten plaatsvinden, worden enorme hoeveelheden stof geproduceerd. In veel industriële omgevingen is de lucht zo verontreinigd met stofdeeltjes dat er binnen stofwolken zichtbaar zijn. Dit betekent vaak moeilijkheden bij het bereiken van de normen voor technische reinheid, uitdagingen op het gebied van productkwaliteit, productieonderbrekingen als gevolg van machinestoringen en gezondheidsproblemen voor werknemers. Verontreiniging door stof kan ook leiden tot hogere kosten voor schoonmaken, verwarming en koeling.

Loading...

Toepassingsgebieden

Grote hoeveelheden stofdeeltjes zijn een veelvoorkomend probleem in magazijnen, logistieke centra en productiebedrijven. In deze bedrijven kan de verontreinigde lucht ertoe leiden dat werknemers ernstige ademhalingsproblemen krijgen of dat machines verstopt raken, wat een negatieve invloed heeft op het bedrijf op lange termijn. In sommige industrieën, zoals de foodproductie, kunnen zelfs kleinere hoeveelheden stof grote gevolgen hebben. Stof kan de levensduur verkorten en de kwaliteit van uw producten in gevaar brengen. Daarom is het van vitaal belang voor uw bedrijf om stofdeeltjes te verminderen door de kwaliteit van de binnenlucht te verbeteren.

Loading...
Loading...

Oplossingen

Door een van onze FS 30-, FS 70- of FS 90-producten te gebruiken, kunt u de kwaliteit van de lucht op uw locatie verbeteren en een gezondere en veiligere werkomgeving voor uw werknemers garanderen. Door het aantal stofdeeltjes in de lucht aanzienlijk te verminderen, wordt ook het risico dat werknemers ziek worden en vrij van hun werk moeten nemen of zelfs langdurige ademhalingsproblemen krijgen, aanzienlijk verminderd, wat resulteert in een toegenomen productiviteit. Een verbeterde luchtkwaliteit vermindert ook het risico op productverontreiniging, waardoor de levensduur en kwaliteit van de producten toenemen. Het vermindert ook het risico dat machines verstopt of defect raken en leidt tot minder uitvaltijd en lagere onderhoudskosten. Dat betekent minder uitvaltijd en lagere onderhoudskosten.

Een gezondere werkomgeving

Lagere onderhouds- en schoonmaakkosten

Minder uitvaltijd en
hogere
productiviteit

Gegarandeerde kwaliteit en
levensduur van producten

Aanbevolen producten

QleanAir FS 70
QleanAir FS 70

QleanAir FS 70 Extra Capacity

Een veelzijdige en efficiënte luchtreiniger met extra capaciteit voor industriële toepassingen.

QleanAir FS 70
QleanAir FS 70

QleanAir FS 70 Heavy Duty

Een veelzijdige en efficiënte luchtreiniger voor zware industriële toepassingen. Geschikt voor magazijnen, logistieke centra en productiebedrijven.

QleanAir FS 90 Standard

Een krachtige luchtreiniger voor grootschalige klussen.

QleanAir FS 70 Pocket Filter

Een veelzijdig en efficiënt luchtreinigingsapparaat voor veeleisende industriële toepassingen.