Tabaksrook buiten

Uitdagingen

In elke openbare ruimte, bedrijf of werkplek zijn rokers te vinden en er wordt waarschijnlijk vaak gerookt. Veelvuldig roken brengt verschillende problemen met zich mee die moeten worden aangepakt; een daarvan is de sigarettenrook die zich door de lucht verspreidt, waardoor niet-rokers worden blootgesteld aan meeroken. Een ander probleem is dat het op veel plaatsen moeilijk en tijdrovend voor rokers kan zijn om naar een aangewezen rookruimte te gaan. Als er geen gemakkelijk toegankelijke, aangewezen rookruimte met een goede luchtreiniging beschikbaar is, zullen mensen waarschijnlijk buiten bij de dichtstbijzijnde ingang roken, waardoor de lucht in en rond de ingang wordt vervuild met tabaksrook en onaangename geuren, en de grond bezaaid raakt met sigarettenpeuken.

Loading...

Toepassingsgebieden

Tabaksrook buiten is een probleem waarmee veel verschillende soorten bedrijven en andere ruimtes te maken hebben. Denk aan transportbedrijven, luchthavens, ziekenhuizen en andere zorginstellingen, zwaarbeveiligde instellingen, productiebedrijven en winkelcentra. Op veel van dit soort locaties zijn veilige rookruimtes moeilijk te vinden of te bereiken, zodat mensen in plaats daarvan buiten bij de ingang gaan roken. Zonder goede luchtreiniging leidt dit er vaak toe dat schadelijke gassen en deeltjes en onaangename geuren van tabaksrook zich door de lucht en in het gebouw verspreiden, waardoor niet-rokers aan meeroken worden blootgesteld. Het leidt vaak tot sigarettenpeuken op de grond voor de ingangen, wat verder bijdraagt tot een algemene negatieve indruk van het bedrijf en een onaangename omgeving voor niet-rokers.

Loading...
Loading...

Oplossingen

Onze Outdoor Lounge is een geweldige oplossing voor alle uitdagingen met betrekking tot buiten roken. Het verwijdert de schadelijke deeltjes en gassen van tabaksrook, evenals de onaangename geuren die door roken worden veroorzaakt. Op deze manier verbetert de Outdoor Lounge de buitenomgeving alsook de kwaliteit van de lucht binnen in de instelling en, het belangrijkste, hij helpt niet-rokers en dieren te beschermen tegen meeroken. De Outdoor Lounge is ook uitgerust met ons unieke brandveilige asverwerkingssysteem dat helpt het probleem van sigarettenpeuken die ingangen en trottoirs vervuilen te elimineren. Het helpt met andere woorden de algemene indruk van uw bedrijf te verbeteren, terwijl het ook de omgeving in en rond het bedrijf gezonder en aangenamer maakt om in te vertoeven. Wij hebben ook oplossingen voor binnen als u het rookprobleem liever binnenshuis oplost. Bijvoorbeeld de SF 6000 X, een ruimtebesparende rookcabine voor professionele omgevingen.

Gezondere en veiligere lucht

Aantrekkelijkere entrees

Brandveilig asverwerkingssysteem

Elimineert geuren

Aanbevolen producten

QleanAir Outdoor Lounge

Een weerbestendige en stevige rookoplossing voor buiten die uw entree netjes en geurloos houdt.

QleanAir SF 6000 X

Een efficiënte rookcabine voor grotere professionele omgevingen.