Bereiding

Bij farmaceutische bereidingen kunnen microbiële besmetting, kruisbesmetting en blootstelling aan gevaarlijke stoffen optreden als de cleanroomomgeving niet voldoet aan strikte reinheidsrichtlijnen. Dit kan al snel een onveilige werkomgeving creëren en het risico vergroten dat medicijnen besmet raken, wat kan leiden tot schade voor patiënten of personeel. Door onze cleanroomoplossing te gebruiken, kunt u er zeker van zijn dat de bereiding plaatsvindt in een veilige en nauwgezet gecontroleerde omgeving, waardoor de veiligheid van het personeel wordt gewaarborgd en het risico op productverontreiniging wordt geminimaliseerd.

Loading...

Uitdagingen

Bij het bereiden van medicijnen zijn er verschillende uitdagingen die moeten worden overwonnen. Eén uitdaging houdt verband met deeltjes in de lucht en gevaarlijke medicijnen. Dit kan leiden tot kruisbesmetting of gevaarlijke blootstelling, wat de gezondheid van patiënten en personeel kan schaden. Kruisbesmetting en andere vervuiling kunnen ook leiden tot een verminderde productduurzaamheid of vertraging van de productie, wat op zijn beurt een negatieve invloed heeft op de organisatie. Daarnaast zien ondernemingen zich geconfronteerd met strenge wettelijke eisen als het gaat om productieomgevingen. Gelukkig kunnen al deze uitdagingen worden opgelost door gebruik te maken van onze cleanroomoplossing.

Loading...
Loading...

Oplossingen

Als het gaat om het oplossen van de uitdagingen met betrekking tot bereidingen, raden we onze cleanroomoplossing QleanSpace aan. De QleanSpace kan uw reeds bestaande bereidingsfabriek in overeenstemming brengen met de strengste voorschriften. Dankzij het modulaire ontwerp en het feit dat hij vaak onafhankelijk werkt van de ingebouwde ventilatie van het pand, kan hij bijna overal worden geplaatst en zelfs worden verplaatst, aangepast of uitgebreid wanneer de behoeften van uw fabriek veranderen. Het gebruik van onze QleanSpace-oplossing helpt patiënten en personeel veilig te houden, terwijl ook het milieu en de medicijnen die worden bereid worden beschermd. De QleanSpace is afgestemd op uw specifieke behoeften op het gebied van ISO-, USP-, GMP- of FDA cGMP-classificatie, grootte van de ruimte, opties of andere vereisten. Onze vrijstaande FS 30 HEPA en FS 70 HEPA luchtreinigers kunnen een omgeving creëren die near-cleanroom is wanneer het niet mogelijk is om een cleanroom te bouwen. De apparaten zijn ook nuttig om de lucht buiten de cleanroom te reinigen om de prestaties nog verder te verbeteren.

Veiligere omgeving

Gegarandeerde kwaliteit van producten

Een flexibele en onafhankelijke oplossing

Compliance and performance guarantee

The QleanAir Difference

Wij leveren onze oplossingen probleemloos as a service. We passen de oplossing aan uw behoeften aan door metingen uit te voeren en te testen. Wij zorgen voor installatie, service, upgrades, de conformiteit met regelgeving en maken de oplossing toekomstbestendig. Wij leveren the freedom of clean air, zodat u zich kunt concentreren op wat er echt toe doet.

Aanbevolen producten

QleanAir FS 30 HEPA

Creëert een near-cleanroomomgeving of reinigt de omgeving van de cleanroom om de prestaties verder te verbeteren.

QleanAir QleanSpace cleanroom
QleanAir QleanSpace cleanroom

QleanAir QleanSpace USP

Continu compliant farmaceutische cleanrooms

QleanAir QleanSpace cleanroom
QleanAir QleanSpace cleanroom

QleanAir QleanSpace ISO​

Een probleemloze en vrijstaande cleanroomoplossing.

QleanAir QleanSpace cleanroom
QleanAir QleanSpace cleanroom

QleanAir QleanSpace GMP​

Een betrouwbare cleanroomoplossing met continue bewaking.