Food- en drankenproductie

Of uw bedrijf nu bereidingen uitvoert of voedsel of dranken produceert, is netheid een must om de productveiligheid en hoge kwaliteit te garanderen. De kwaliteit van de binnenlucht is een belangrijke factor voor de veiligheid, kwaliteit en houdbaarheid van uw producten, evenals voor de gezondheid van uw werknemers. Er zijn veel hygiënenormen om te overwegen, bedoeld om uw producten, personeel en consumenten te beschermen en uw bedrijf te helpen dure tegenslagen te voorkomen. We hebben verschillende oplossingen voor al deze uitdagingen, maar ook voor rokers.

Loading...

Uitdagingen

Kruisbesmetting tussen producten kan leiden tot verslechtering van producten en ook ernstige allergiesymptomen bij consumenten veroorzaken. Door de lucht vervoerde microbiële besmetting door schimmelsporen en bacteriën zoals salmonella, listeria en campylobacter, vermindert de kwaliteit en houdbaarheid van de producten en bedreigt de gezondheid van de consument. Deeltjesvervuiling zoals stof, ingrediënten in poedervorm en verbrandingsdeeltjes verhoogt de schoonmaakkosten en beschadigt producten en apparatuur. Bovendien lijdt de gezondheid van uw werknemers onder al deze uitdagingen, wat leidt tot ziekteverzuim en productiviteitsverlies. Werknemers in de foodproductie hebben een van de hoogste letsel- en ziektecijfers in vergelijking met alle industrieën volgens de Tasa-groep. Een andere uitdaging is roken. Bedrijven in deze branche zijn meestal groot en buiten roken betekent langere rookpauzes, wat niet ideaal is voor de productiviteit.

Loading...
Loading...

Oplossingen

Elk detail van het FS 70 Food Grade-assortiment is ontworpen in nauwe samenwerking met de voedsel- en drankenindustrie om conform te zijn met toonaangevende hygiënische normen. Krachtig, energiezuinig en stil, met roestvrij staal, een afgedicht chassis, oppervlakken zonder holtes en afgeronde randen voor eenvoudig schoonmaken. Deeltjes worden opgevangen met behulp van meertrapsfilters die direct in het rooster zijn geplaatst om ophoping in de unit te voorkomen voordat de gereinigde lucht wordt teruggeleid. Er zijn verschillende filterconfiguraties en uitlaataccessoires beschikbaar om voor elke behoefte een op maat gemaakte oplossing te kunnen creëren. De FS 70 Extra Capacity en FS 90 Standard zijn ook geschikt wanneer er meer stofopnemend vermogen nodig is. De S 60 is een van de rookoplossingen die we aanraden om rookpauzes te verkorten en de productiviteit te verhogen.

Veiligere omgeving

Gegarandeerde kwaliteit en levensduur van producten

Productiever personeel

Gemakkelijker schoonmaken

The QleanAir Difference

Wij leveren onze oplossingen probleemloos as a service. We passen de oplossing aan uw behoeften aan door metingen uit te voeren en te testen. Wij zorgen voor installatie, service, upgrades, de conformiteit met regelgeving en maken de oplossing toekomstbestendig. Wij leveren the freedom of clean air, zodat u zich kunt concentreren op wat er echt toe doet.

Aanbevolen producten

QleanAir FS 70 FG Standard

Speciaal ontwikkeld voor de veeleisende voedsel- en drankenindustrie.

QleanAir FS 70
QleanAir FS 70

QleanAir FS 70 Extra Capacity

Een veelzijdige en efficiënte luchtreiniger met extra capaciteit voor industriële toepassingen.

QleanAir FS 90 Standard

Een krachtige luchtreiniger voor grootschalige klussen Geschikt voor de voedsel- en drankenindustrie, productie-industrie, logistieke centra en magazijnen.

QleanAir FS 70 FG HEPA

Voor zeer gevoelige omgevingen binnen de voedsel- en drankenindustrie.