Siirry sisältöön

Ratkaisut / Sovellusalueet

Ilmailu- ja avaruusteollisuus


Ilmailu- ja avaruusteollisuudella on useita haasteita, jotka liittyvät valvotun ympäristön varmistamiseen tuotanto- ja testaustiloissa. Satelliitteihin pääsevät hiukkaset voivat aiheuttaa merkittäviä laatupoikkeamia. Siksi tuotanto- ja testausympäristöissä onkin oltava erittäin alhaiset hiukkaspitoisuudet ja ylläpidettävä korkeaa teknistä puhtaustasoa.

QleanAir on kehittänyt ilmansuodatuskonsepteja tuotanto- ja testauslaitoksiin sekä herkkien laitteiden varastointiin tiiviissä yhteistyössä ilmailu- ja avaruusteollisuuden asiakkaidemme kanssa. Teknisen asiantuntemuksemme ansiosta pystymme tarjoamaan ainutlaatuisia ratkaisuja, jotka ovat räätälöitävissä kaikkiin erityistarpeisiin.

Ratkaisut

Kumppaniyhteistyössämme edistämme teknisiä innovaatioita ilmailu- ja avaruusteollisuudessa hyödyntämällä laajaa ilmanlaadun hallinnan asiantuntemustamme. Räätälöidyt ilmanpuhdistusratkaisumme täyttävät tiukat vaatimukset, ja voimme olla niistä ylpeitä. Ratkaisuissa käytetään monivaiheista suodatustekniikkaa, joka minimoi tehokkaasti ilmassa olevat hiukkaset.

Tarjoamme erilaisia ratkaisuja, kuten joustavia puhdastiloja, siirrettäviä suodatinyksiköitä ja erityistarpeisiin räätälöitäviä vaihtoehtoja. Valikoimamme tarjoaa perinteiselle puhdastilalle kustannustehokkaita ja joustavia vaihtoehtoja, jotka noudattavat tiukkoja puhtausvaatimuksia. Puhdasalueemme toimivat suojavyöhykkeinä ja varmistavat laitteistojen turvallisuuden estämällä kontaminaation.

The QleanAir Difference

Kattava palvelumme käsittää mittaukset, asennuksen, tuotehuollon ja toiminnalliset päivitykset ilmailu- ja avaruusteollisuuden ja muiden alojen tarpeisiin. Kehitämme tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa erikoistuneita ilmansuodatuskonsepteja tuotantotiloihin ja herkkien laitteiden varastointiin.

Oman T&K-osastomme, hyväksi havaittujen konseptien ja perusteellisen testauksen ansiosta voimme tarjota räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaidemme vaatimuksia ja odotuksia. Lisäksi tämä kaikki tapahtuu kustannustehokkaasti ja lyhyen toimitusajan puitteissa.