Siirry sisältöön

Ratkaisut / Sovellusalueet

Korkean turvallisuuden laitokset


Korkean turvaluokan laitokset ja instituutiot kamppailevat usein tupakansavuun liittyvien ilmanlaatuhaasteiden kanssa. Usein henkilökunnan on oltava tupakoivien asukkaiden tai vankien läheisyydessä, jolloin he altistuvat passiiviselle tupakoinnille. Jos laitoksessa ei ole asianmukaisia tupakointiratkaisuja, tupakansavu tekee sisäympäristöstä epämiellyttävän ja vaarallisen sekä henkilökunnalle että asukkaille. Onneksi näihin haasteisiin on olemassa useita hyviä ratkaisuja.

Ratkaisut


On olemassa useita hyviä ratkaisuja korkean turvallisuuden tilojen ja laitosten kohtaamiin tupakointiin liittyviin haasteisiin. Sisätiloissa tapahtuvaan tupakointiin suosittelemme S-Line Safety -tupakointikoppejamme S 30 Safety, S 40 Safety tai S 60 Safety laitoksen erityistarpeiden mukaan. S-Line Safety -tupakointikopit täyttävät tiukimmat palo- ja turvallisuusmääräykset, ja ne ovat täysin palamattomia. Ulkona tupakointiin suosittelemme Outdoor Lounge -ratkaisuamme.

Sekä S-Line Safety -tupakointikopit että Outdoor Lounge ottavat talteen savun ennen kuin se pääsee leviämään, mikä suojaa tupakoimattomia henkilöitä passiiviselta tupakoinnilta. Näin tupakoitsijat ja tupakoimattomat voivat oleskella samassa tilassa mukavasti, mikä parantaa sekä sosiaalista ympäristöä että työympäristöä. Kaikissa tupakointikopeissamme on patentoitu palonkestävä tuhkankäsittelyjärjestelmä.

The QleanAir Difference

Toimitamme ratkaisumme vaivattomasti palveluna. Räätälöimme ratkaisun tarpeidesi mukaan suorittamalla mittauksia ja testauksia. Me huolehdimme asennuksesta, huollosta ja päivityksistä, varmistamme säännösten noudattamisen ja varmistamme, että ratkaisu on tulevaisuuden kannalta kestävä. The freedom of clean air – me huolehdimme ilmanlaadusta ja sinä voit keskittyä muihin tärkeisiin asioihin.