Spring til indhold

Produkter / Rygekabiner

QleanAir S 40 Safety


Designet til barske miljøer med høje krav til sikkerhed

Alle vores Safety-rygekabiner i S-serien er designet til at opfylde de strengeste brand- og sikkerhedsregler. Udover at være helt ubrændbare har de flere ekstra sikkerhedsfunktioner, f.eks. lamineret sikkerhedsglas og et sikkerhedsnet i tagpanelet. S 40 Safety kan rumme op til fire rygere ad gangen, hvilket gør den til en god løsning for enhver facilitet, der kæmper med de udfordringer, der følger med hyppig rygning. Rygekabinen opfanger røgen før den kan sprede sig, hvilket beskytter ikke-rygere uden at genere rygerne. Dette resulterer i et sundere, sikrere og mere behageligt miljø at opholde sig i samt et forbedret socialt miljø​ og øget produktivitet.

Nøglekomponenter i S 40 Safety-rygekabinen

  • Filtrering i flere faser og forebyggende service sikrer funktion og effektiv luftrensning over tid
  • HEPA 14-filter, klassificeret i henhold til EN 1822-standarden, ePM10 75 % (M6)-filter og flere lag aktivt kul
  • Kapacitet på op til fire samtidige rygere, 4500 cigaretter/serviceinterval og en luftmængde på op til 700 m3/t.
  • Støjsvag drift, <30-44 dB(A)
  • Robust lamineret sikkerhedsglas og A2-klassificerede brandsikre materialer
  • Ren, lugtfri og brandsikker, med vores patenterede askehåndteringssystem (AHS)
  • Fungerer uafhængigt af ventilation via en almindelig stikkontakt
  • Leveres som en service (“as a service”) med problemfri installation, service og Lifetime Performance Guarantee inkluderet

Fordele

S 40 Safety-rygekabinen beskytter ikke-rygere mod passiv rygning og aflejrede stoffer fra tobaksrøg, mens den samtidig eliminerer lugte forårsaget af røgen, hvilket gør miljøet i anlægget meget mere behageligt at opholde sig i. S 40 Safety fanger tobaksrøgen, før den er i stand til at sprede sig, og fjerner dens lugte, skadelige gasser og partikler gennem et filtreringssystem med flere faser, før den rensede luft frigives tilbage i rummet. På denne måde beskytter rygekabinen ikke-rygere mod skadelige partikler og ubehagelige lugte, samtidig med at rygere og ikke-rygere kan opholde sig i samme rum, hvilket skaber et bedre socialt miljø. Rygekabinen eliminerer desuden problemet med at skulle gå langt for at komme til de udpegede rygeområder, hvilket gør rygepauserne kortere og mere sikre og dermed øger produktiviteten. S 40 Safety er udstyret med flere sikkerhedsfunktioner såsom vores patenterede, brandsikre askehåndteringssystem, et sikkerhedsnet i tagpanelet, et net, der dækker luftudtagene, og en sikker holder til lightere. Kabinen er den perfekte løsning til ethvert anlæg, der kæmper med rygerelaterede udfordringer og har brug for en pladseffektiv løsning, der opfylder strenge brand- og sikkerhedsbestemmelser.

Teknologien bag løsningen

  • 1. Indfangning af røg

    Et røgfrit miljø kan kun skabes, hvis den forurenede luft fanges, før den breder sig. Produkterne i S-serien gør dette muligt, og de strategisk placerede luftindtag over bordet sender den forurenede luft ind i vores kraftfulde luftfiltreringssystem med flere faser.

  • 2. Filtrering af lugte, gasser og partikler

    Gennem flere meget effektive HEPA 14- og ePM10 75% (M6)-filte samt aktive kulfiltre indfanges tobaksspecifikke gasser, partikler og lugte, hvorved de fjernes fra luften.

  • 3. Renset luft returneres til miljøet

    Når luften er blevet renset for lugt, gasser og partikler, sendes den tilbage til rummet uden spor af cigaretrøg.

  • 4. Brandsikkert askehåndteringssystem​

    Vores unikke, brandsikre askehåndteringssystem (AHS) klarer bortskaffelse af aske og cigaretskodder. En patenteret ventilløsning holder systemet lufttæt for at undgå den tilbageværende røg, der ofte undslipper traditionelle askebægre.

Model QleanAir S 40 Safety
Open Closed
Mål (b x h x d) 1941 × 2051 × 785 mm 1945 x 2051 x 840 mm
Monteringshøjde 2150 mm 2150 mm
Materiale Aluminium/glas/stål Aluminium/glas/stål
Vægt 330 kg 360 kg
Kapacitet 4500 cigaretter/serviceinterval 4500 cigaretter/serviceinterval
Rygere Op til 4 Op til 4

Luftstrøm Op til 700 m3/t.
Partikelfiltre ePM10 75% (M6) + HEPA 14
Gasfiltre Flere lag aktive kulfiltre

Lydniveau <30-44 dB(A)
Strømforsyning 100/220-240V, ~50-60 Hz
Energiforbrug 60-230W
Kontrol IR sensor

Certifications and compliance
Performance guarantee icon