Spring til indhold

Renere luft med QleanAir – sådan virker det

Der er få ting, der har så stor indflydelse på vores helbred, som den luft, vi indånder. Ud over at bidrage til et sundere arbejdsmiljø har den indendørs luftkvalitet også stor indflydelse på produkternes kvalitet og effektiviteten af forskellige processer. Derfor bør det være en strategisk prioritet at stræbe efter god luftkvalitet.

Fem trin til renere luft

Når det gælder den luft, vi indånder på arbejdspladsen, mener vi, at det bør være nemt at sikre medarbejderne sund luft. Derfor tilbyder vi den frihed, der følger med ren luft, så vores kunder kan fokusere på det, de er bedst til: nemlig at udvikle deres forretning.

Vi er her for at hjælpe vores kunder med at sikre, at luften i deres faciliteter er sund, både nu og i fremtiden. Vi udvikler altid en skræddersyet løsning, der opfylder kundernes individuelle behov. Sådan fungerer processen hos os:

  1. Kontakt os

Vi booker et møde, hvor vi tager en indledende dialog om indeklimaet i din virksomhed, herunder jeres forhold og behov.

  1. Situationsanalyse

Vi kommer på besøg på stedet for at måle og analysere indeluften samt for at identificere forureningskilderne i virksomheden.

  1. Forslag til løsning

Efter besøget foreslår vi en løsning, der er specielt tilpasset dine behov og din virksomhed.

  1. Installation

Når du har godkendt forslaget, installerer vi luftrensningsløsningen.

  1. Forebyggende service

Vi tilbyder regelmæssig service, filterskift og vedligeholdelse for at sikre et konstant output over tid.

Hvorfor vælge QleanAir?

QleanAir har over 30 års erfaring med at udvikle luftrensningsløsninger, herunder fleksible, selvstændige luftrensere. Vores skræddersyede løsninger beskytter mennesker, produkter og processer ved at opfylde specifikke behov i produktionsindustrien, men også i mange andre brancher.

Vi tilbyder ren luft som en service eller som hyldevare, med problemfri installation, løbende service og vedligeholdelse. Derudover sikrer vores unikke Lifetime Performance Guarantee, at vores luftrensere fungerer korrekt over tid.

Tag et skridt nærmere en ren luft

Er du bekymret for kvaliteten af din indeluft? Vi er med dig på vejen mod et sundere, sikrere og mere produktivt arbejdsmiljø. Kontakt os for en gratis konsultation.

Kontakt os

 

Læs mere om luftrensningsløsninger i produktionsindustrien

Læs mere om, hvordan luftrensning i produktionen fungerer, og hvordan den kan bidrage til et bedre arbejdsmiljø, renere produkter, mindre vedligeholdelse og mere effektive processer:

Læs mere om luftrensning i produktionsindustrien

 


Share This Story, Choose Your Platform!