Skip to content

QleanAir tecknar avtal för ytterligare ett modulärt renrum med ett stort sjukvårdssystem i Florida, USA

QleanAir Scandinavia Inc., premiumleverantören av lösningar för ren inomhusluft, tillkännager en order på ett nytt QleanSpace renrum från ett stort sjukvårdssystem i Florida. Avtalsvärdet är uppskattat till ca 400 000 USD. Renrummet är planerat att färdigställas under 2025.

QleanAir är dedikerade att hjälpa sina kunder att skydda människor, produkter och processer med hjälp av renrum som säkerställer efterlevnad av regulatoriska riktlinjer och dess ställda regulatoriska krav. 

QleanAir är stolta över att kunna leverera tjänster som löser kundernas utmaningar och att få förtroendet som en pålitlig partner. Partnerskapet har lett till att sjukvårdssystemet i Florida har tecknat avtal avseende ett sjätte renrum från QleanAir.

– “Vi är stolta över att kunna hjälpa våra kunder att lösa deras utmaningar och att vara en pålitlig partner. Vi är samtidigt glada att kunna bidra till sjukvårdssystemets arbete med att tillhandahålla vård till högsta kvalitet,” säger Amanda Myers, Chief Commercial Officer på QleanAir Scandinavia Inc.

Share This Story, Choose Your Platform!