Siirry sisältöön

Tuotteet / Ilmanpuhdistimet

QleanAir FS 70 HEPA


Markkinoiden monipuolisin HEPA-ilmanpuhdistin

Tehokas, hiljainen ja joustava FS 70 HEPA sopii erinomaisesti toimistoihin, kouluihin, hotelleihin, terveydenhuolto- ja hoitolaitoksiin sekä muihin yhteisiin tiloihin, joissa tarvitaan terveellistä ja turvallista ilmaa. Se ottaa talteen sertifioidulla HEPA 14 -suodattimella vähintään 99,995 % kaikkein vaikeimmin havaittavista hiukkasista, kuten viruksista ja bakteereista. Terveydenhuollon kaltaisilla kriittisillä aloilla on ratkaisevan tärkeää valita ilmanpuhdistin, jossa ei ole kotelovuotoja. FS 70 HEPA otettiin ensimmäisen kerran käyttöön Karoliinisessa yliopistosairaalassa COVID-19-pandemian aikana.

QleanAir FS 70 HEPA -ilmanpuhdistusratkaisun keskeiset komponentit

  • Monivaiheinen mekaaninen suodatus ja ennaltaehkäisevä huolto takaavat toimivuuden ja tehokkaan ilmanpuhdistuksen pitkällä aikavälillä
  • HEPA 14- ja F7-suodattimet, jotka on luokiteltu standardien EN 1822 ja ISO 16890 mukaisesti
  • Kolmannen osapuolen varmentama järjestelmän suodatustehokkuus on vähintään 99,995 %
  • Hiljainen toiminta, < 30–63 dB(A)
  • Ilmavirta jopa 2 000 m3/h
  • Toimii lämmitys-, ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmistä riippumattomasti
  • Määräaikaishuoltosuunnitelma sisältää suodattimen vaihdot ja päivitykset
  • Lifetime Performance Guarantee
QleanAir Connect - Älykäs ilmanlaadun valvonta

Tämän tuotteen mukana voidaan toimittaa QleanAir Connect, uusi alustamme ilmanpuhdistimien ja ilmanlaatuanturien yhdistämiseen hallintajärjestelmään. Pilviratkaisulla Ilmalaatua ja ilmanpuhdistimien toimivuutta voidaan seurata ja ohjata etänä. Tämä mahdollistaa ilmanpuhdistinten suorituskyvyn optimoinnin ja automatisoinnin sekä ilmanlaadun reaaliaikaisen hallinnan.

Etuja

FS 70 HEPA tarjoaa turvallisemman ja puhtaamman sisäilman. Puhtaampi ilma tarkoittaa terveempiä ja tuottavampia ihmisiä, joilla on vähemmän poissaoloja. Turvallinen ympäristö houkuttelee työntekijöitä ja asiakkaita. FS 70 HEPA on hiljainen, tehokas ja joustava. Yksikkö on ilmanvaihtojärjestelmästä riippumaton, kytketään vakiopistorasiaan ja on helposti siirrettävissä. Toimitamme puhdasta ilmaa vaivattomana palveluna, joka sisältää asennuksen, huollon, päivitykset ja suodatinten vaihdot. Ainutlaatuinen Lifetime Performance Guarantee -takuumme takaa tasaisen ilmanlaadun pitkällä aikavälillä.

Ratkaisun taustalla oleva teknologia

  • 1. Ilman tuloaukko

    FS 70 HEPA -puhdistimen ilman tuloaukko on sijoitettu strategisesti laitteen etuosaan ilmanottotilavuuden maksimoimiseksi. Turvallisuussyistä tuloaukko on suojattu verkolla.

  • 2. Hiukkasten suodatus

    HEPA 14 -suodattimella varustetun monivaiheisen mekaanisen suodatusjärjestelmän avulla pienimmätkin hiukkaset ja ilman epäpuhtaudet otetaan talteen ja poistetaan ilmasta.

  • 3. Puhdistettu ilma palautetaan ympäristöön

    Kun ilma on puhdistettu haitallisista hiukkasista, se palautetaan takaisin huoneeseen. Ilmanpuhdistimen yläosassa sijaitsevaa ulostuloaukkoa voidaan säätää optimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi.

Uuden VDI-asiantuntijasuosituksen mukainen

Uusilla AAO- ja SSF-lisävarusteilla varustettu QleanAir FS 70 HEPA on uuden ilmanpuhdistimia koskevan VDI-EE 4300-14 -asiantuntijasuosituksen mukainen. Vähentää huoneen aerosolitasoja 90 % 30 minuutissa, hiljainen toiminta, ei häiritsevää turbulenssia. Estää luvattomia asetusten muutoksia.

Malli QleanAir FS 70 HEPA
Väri
Mitat (l x k x s) 692 × 1527 × 580 mm
Mitat pyörillä 692 × 1652 × 580 mm
Materiaali Jauhemaalattu metallilevy
Paino 124 kg
Asennus Kiinteä, siirrettävä tai seinään asennettava
Toimintatasot Saumaton/3 asentoa
Elektroninen näyttö Kyllä
Hälytystoiminnot Suodatin täysi/Puhallinvika/Turvasammutus

Ilmavirta Jopa 2 000 m³/h*
Esisuodatin ePM1 60 % (F7)
Pääsuodatin HEPA 14

Äänitaso <30–63 dB(A)
Virtalähde 200–240V, ~50–60 Hz, 3,3 A
Energiankulutus 9–730 W

Sertifioinnit ja vaatimustenmukaisuus
Performance guarantee icon

*Käyttöilmavirtaus riippuu suodattimen kokoonpanosta ja käyttöympäristöstä.