Spring til indhold

Sådan ser QleanAir på luftrensning i produktionen

Få ting er så vigtige som ren luft, når det gælder menneskers sundhed og velbefindende. Hver dag indånder vi op til 11.000 liter luft eller tager omkring 20 000 åndedrag. Vi tilbringer omkring 90 procent af vores tid indendørs – for det meste derhjemme og på arbejdet. I nogle indemiljøer kan luften være op til 50 gange mere forurenet end udeluften. Luftkvaliteten på vores arbejdspladser kan derfor have stor indvirkning på vores helbred.

I produktionsindustrien er luftkvalitet et vigtigt emne, da nogle produktionsvirksomheder kan have udfordringer med dårlig eller skadelig indeluft. Ud over at bidrage til et sundere arbejdsmiljø har den indendørs luftkvalitet også stor indflydelse på produkternes kvalitet og renhed og på effektiviteten i de forskellige processer. Det bør derfor være en strategisk prioritet for produktionsvirksomhederne at stræbe efter god luftkvalitet, og det er noget, der i sidste ende også kan påvirke virksomhedens samlede resultater.

Selvstændige luftrensere kan være med til at forbedre luftkvaliteten ved at reducere svejserøg, slibestøv og andre skadelige forurenende stoffer, der genereres i produktionsfaciliteterne.

Vi tilbyder den frihed, der følger med ren indeluft

Et godt arbejdsmiljø kan handle om alt fra god ergonomi og sundhedsforsikring til kompetenceudvikling, men også om at sikre, at medarbejderne indånder ren luft på arbejdspladsen. Det er ikke altid en prioritet. Det mener vi, at det bør være.

Vi mener, at det skal være nemt at skabe sund indeluft til dine medarbejdere. Derfor tilbyder vi vores kunder den frihed, der følger med ren luft, så de kan fokusere på det, de er bedst til: nemlig at udvikle deres forretning.

Hvorfor vælge QleanAir?

Ren luft på dine betingelser

Vi leverer ren luft på dine betingelser – som en service eller som et frikøbt produkt. Vi hjælper dig med at analysere dine behov, identificere forureningskilderne og vurdere den indendørs luftkvalitet, og vi designer en skræddersyet løsning og styrer installationen. Derudover tilbyder vi løbende service og vedligeholdelse som en service.

 

Viden, erfaring og egen produktudvikling

QleanAirs løsninger er resultatet af over 30 års erfaring med forskning, udvikling, regelmæssig og uafhængig testning, vedligeholdelse og kommunikation med brugere og kunder. Vi arbejder hver dag på at forstå vores kunders konkrete udfordringer, og i dialog med dem udvikler vi skræddersyede løsninger, der er tilpasset deres behov.

 

Pålidelig teknologi, der garanterer konstant effekt over tid

Vi stiller høje krav til os selv for at kunne levere de bedste løsninger til vores kunder. Derfor er alle vores luftrensere udviklet med mekanisk flerfaset filtrering, der kan tilpasses kundens miljø og specifikke udfordring; med partikel- og/eller gasfiltre. For at sikre, at vores løsning holder, hvad den lover, er vores produkter certificeret af tredjeparter.

For os er det vigtigt, at vores løsninger kan levere en konstant luftstrøm over tid – ikke kun ved installation, hvilket vores produkter gør ved hjælp af automatisk flowkontrol. Det er også vigtigt, at vores produkter ikke bruger teknologier, der udsender skadelige partikler eller bliver mindre effektive over tid, hvilket kan være svært at måle. Derfor bruger vi ikke ozon, ionisering eller andre teknikker, hvor det er et problem.

 

Selvstændige enheder – nem installation og brug

QlenAirs luftrensere er modulopbyggede enheder, der er nemme at installere og betjene. De er helt selvstændige og uafhængige af resten af anlæggets udstyr og konstruktion og bliver installeret via en almindelig stikkontakt.

 

Fleksible og brugertilpassede løsninger

Vores luftrensere tilbydes som fleksible og skræddersyede løsninger. Ved hjælp af forskellige filterkonfigurationer kan de i høj grad tilpasses og skræddersys til den enkelte situation og behov.

 

Energieffektive løsninger for at reducere energiomkostningerne

QleanAirs luftrensere er meget energieffektive. Vores to mest populære luftrensere er tilpasset produktionsfaciliteter, har et gennemsnitligt strømforbrug svarende til en husholdningsblender og en kaffemaskine afhængigt af luftmængden (325 W ved en luftmængde på 3.000 m3/t og 850 W ved en luftmængde på 6.500 m3/t).

 

QleanAir Connect – optimering og energieffektivisering

Til større produktionsanlæg kan vi tilbyde tilslutning af vores luftrensere til QleanAir Connect, en cloudbaseret platform, der gør, at man kan optimere luftrensningsløsningen. Med platformen kan man overvåge, driftsoptimere og fjernstyre luftrenserne. Det forbedrer ikke kun luftkvaliteten, men gør også, at man kan optimere energiforbruget.

 

Pålidelighed over tid med funktionsgaranti i hele levetiden

Tillid og en langsigtet tilgang gennemsyrer alt, hvad vi gør. Derfor leverer vi vores løsninger med vores unikke Lifetime Performance Guarantee, som betyder, at vi vedligeholder produktet for at sikre funktion og ydeevne over tid. På den måde kan vi sikre, at ydeevnen på din luftrensningsløsning bliver ved med at være den samme, som den var på installationstidspunktet.

 

En bæredygtig løsning

Ved at udleje, genbruge, renovere og genanvende både maskiner og dele minimerer vi vores miljøpåvirkning. Desuden foregår produktion og samling i lokalområdet for at reducere transporten og CO2-udledningen. Hos os får du ikke kun ren luft, men også en bæredygtig og ansvarlig løsning.

Tag et skridt nærmere en ren luft

Er du bekymret for kvaliteten af din indeluft? Vi er med dig på vejen mod et sundere, sikrere og mere produktivt arbejdsmiljø. Kontakt os for en gratis konsultation.

Kontakt os

 

Læs mere om luftrensningsløsninger i produktionsindustrien

Læs mere om, hvordan luftrensning i produktionen fungerer, og hvordan den kan bidrage til et bedre arbejdsmiljø, renere produkter, mindre vedligeholdelse og mere effektive processer:

Læs mere om luftrensning i produktionsindustrien

 


Share This Story, Choose Your Platform!