Hopp til innhold

Løsninger / Bruksområder

Kontorer, konferansesentre og skoler


I fellesarealer som kontorer, konferansesentre og skoler er det mange utfordringer når det gjelder luftkvalitet. En viktig kilde til luftforurensning er menneskene selv og de forskjellige partiklene de bærer med seg, for eksempel virus, bakterier og allergener fra kjæledyr. Bygningen og utstyret kan også påvirke luftkvaliteten: utdaterte ventilasjonssystemer, mugg og avgassing fra tepper, rengjøringskjemikalier og maling. I tillegg finner utendørs-forurensninger som pollen og forbrenningspartikler og eksos fra trafikken ofte vei inn i lokalene og akkumuleres. I tillegg er det ofte røykere til stede på kontorer og konferansesentre. Vi har løsninger for alle disse utfordringene knyttet til inneluften.

Samsvar med den nye VDI-ekspertanbefalingen

QleanAir FS 30 HEPA, FS 70 HEPA og FS 70 Standard, som er utstyrt med vårt nye tilbehør, er i samsvar med den nye VDI-EE 4300-14 ekspertanbefalingen for luftrensere. Reduserer aerosolnivåer i rommet med 90 % på 30 minutter med stillegående drift og uten forstyrrende turbulens i et design som ikke kan påvirkes av uautoriserte endringer av innstillingene.

Løsninger

De frittstående luftrenserne FS 30 HEPA og FS 70 HEPA ble utviklet under koronapandemien i nært samarbeid med Karolinska Universitetssykehus og er spesielt utviklet for å redusere nivået av virus i luften. De er utstyrt med sertifiserte HEPA 14-filtre og har vist en filtreringsytelse med mer enn 99,995 % partikkelreduksjon i tredjepartstester. Hvis du har problemer med pollen, mugg, forbrenningspartikler og annen utendørs forurensning, anbefaler vi FS 30 Standard, som også er effektiv mot virus og bakterier. Vi har også luftrensere utstyrt med karbonfiltre som tar seg av gasser og lukt avhengig av ditt spesifikke problem. I tillegg tilbyr QleanAir en rekke løsninger for å takle utfordringene som følger med røyking. Disse løsningene er egnet for alle slags arbeidsplasser.

The QleanAir Difference

Vi leverer løsningene våre problemfritt som en service. Vi skreddersyr løsningen til dine behov ved å gjennomføre målinger og testing. Vi tar oss av installasjon, service og oppgraderinger, sikrer samsvar med forskrifter og fremtidssikrer løsningen. Vi leverer the freedom of clean air – slik at du kan fokusere på det som virkelig betyr noe.