Hopp til innhold

Løsninger / Bruksområder

Kompoundering


Ved farmasøytisk kompoundering av legemidler kan det oppstå mikrobiell kontaminering, krysskontaminering og eksponering for helsefarlige forbindelser hvis renromsmiljøet ikke oppfyller strenge retningslinjer for renslighet. Dette kan raskt skape et utrygt arbeidsmiljø og øke risikoen for at legemidler blir forurenset, noe som kan føre til skade på pasienter eller ansatte. Med vår renromsløsning kan du være trygg på at kompounderingen foregår i et trygt og nøye overvåket miljø, noe som sikrer personalets sikkerhet og minimerer risikoen for produktforurensning.

Løsninger

Når det gjelder å løse utfordringene knyttet til kompoundering, anbefaler vi vår renromsløsning QleanSpace. QleanSpace kan få de eksisterende fasilitetene du har for kompoundering til å komme i samsvar med de strengeste forskriftene. Takket være den modulære utformingen og at den ofte kan fungere uavhengig av anleggets innebygde ventilasjon, kan den plasseres nesten hvor som helst og til og med flyttes, modifiseres eller utvides i takt med at behovene til anlegget ditt endres. Vår QleanSpace-løsning vil bidra til å holde pasienter og ansatte trygge, samtidig som den beskytter miljøet og legemidlene som blir kompoundert. QleanSpace skreddersys etter dine spesifikke behov for ISO-, USP-, GMP- eller FDA cGMP-klassifisering, romstørrelse, valgmuligheter eller andre krav. Våre frittstående luftrensere FS 30 HEPA og FS 70 HEPA kan skape et tilnærmet renromsmiljø når det ikke er mulig å bygge et renrom. De bidrar også til å rense luften utenfor renrommet for å forbedre ytelsen ytterligere.

The QleanAir Difference

Vi leverer løsningene våre problemfritt som en service. Vi skreddersyr løsningen til dine behov ved å gjennomføre målinger og testing. Vi tar oss av installasjon, service og oppgraderinger, sikrer samsvar med forskrifter og fremtidssikrer løsningen. Vi leverer the freedom of clean air – slik at du kan fokusere på det som virkelig betyr noe.