Hoppa till innehåll

Produkter / Luftrenare

QleanAir FS 70 Pocket Filter


Kraftfull och effektiv med maximal dammhållningskapacitet

FS 70 Pocket Filter är den största och mest kraftfulla enheten i vår FS 70-serie. Det är en effektiv luftrenare med maximal dammhållningskapacitet, vilket gör den lämplig för stora anläggningar som måste hantera utmaningar med luftkvaliteten, t.ex. logistikcenter och lager samt produktionsanläggningar, inklusive livsmedels- och dryckesindustrin. Tack vare tillbehör som luftdistributionsslangar, ventiler, böjar och textila spridare kan FS 70 Pocket Filter anpassas för att uppfylla de specifika behov just ditt företag har.

Huvudkomponenter i luftrenaren FS 70 Pocket Filter

  • Mekanisk filtrering i flera steg med maximal dammhållningskapacitet (ISO 16890)
  • Producerar stora luftvolymer, upp till 4000 m3/h
  • Konstant luftflöde oberoende av filtermättnad
  • Tyst drift, <30–63 dB(A)
  • Robusta hjul för enkel rörlighet
  • Fungerar oberoende av värme-, ventilations- och luftkonditioneringssystemen
  • Schemalagd serviceplan med filterbyte och uppgraderingar
  • Lifetime Performance Guarantee
QleanAir Connect - Smart luftkvalitetskontroll

Denna produkt kan levereras med QleanAir Connect, vår nya plattform för att ansluta luftrenare och luftkvalitetssensorer till ett ledningssystem. Med hjälp av en molnlösning kan luftkvaliteten och funktionaliteten hos luftrenarna övervakas och fjärrstyras. Detta möjliggör optimering och automatisering av luftrenarnas prestanda samt realtidskontroll av luftkvaliteten.

Fördelar

FS 70 Pocket Filter ger renare och säkrare inomhusluft. Renare luft bidrar till att skydda hälsan hos dina anställda och de människor som besöker din anläggning. Det bidrar också till att hålla produkter, utrustning, maskiner och inventarier renare och ger långsiktiga fördelar för ditt företag. FS 70 Pocket Filter har den högsta dammhållningskapaciteten av alla FS 70-modeller och använder en mekanisk filtrering med hög kapacitet och ett konstant luftflöde, vilket gör den effektiv för alla stora industriutrymmen som behöver förbättra sin luftkvalitet. Enheten fungerar oberoende av ventilationssystemet och använder ett standarduttag, och tack vare de tillbehör som finns kan den justeras för att uppfylla de specifika behoven i din anläggning.

Tekniken bakom lösningen

  • 1. Luftinsug

    FS 70 Pocket Filter har ett stort luftinsug på enhetens framsida för att maximera intagningssvolymen och minska risken för att filtret sätts igen. Av säkerhetsskäl skyddas insuget av ett galler.

  • 2. Filtrering av partiklar

    Med hjälp av en filtreringsteknik i flera steg avlägsnas luftburna partiklar och föroreningar effektivt från luften. QleanAir FS 70 Pocket Filter är utrustad med en uppsättning ePM Coarse 65 % (G2) och ePM1 85 % (F9)-filter.

  • 3. Renad luft återförs till miljön

    När luften har renats från luftburna partiklar och föroreningar återförs den till rummet via ett justerbart utblås för optimal recirkulation. Särskilda tillbehör finns som tillval för att skapa en mer flexibel lösning. Till exempel rör och textila spridare som leder luften till ett visst område.

Modell QleanAir FS 70 Pocket Filter
Färg
Mått (b x h x d) 692 × 1527 × 775 mm
Mått på hjul 692 × 1652 × 775 mm
Material Pulverlackerad plåt
Vikt 130 kg
Installation Stationär, mobil eller väggmonterad
Prestandanivåer Steglös/3 lägen
Elektronisk display Ja
Larmfunktioner Filtret fullt/fläktfel/säkerhetsavstängning

Luftflöde Upp till 4000 m³/h*
Förfilter ePM Coarse 40% (G2)
Huvudfilter ePM1 85% (F9)

Ljudnivå <30-63 dB(A)
Strömkälla 200-240V, ~50-60 Hz, 3.3A
Energiförbrukning 9-730W

Certifieringar och regelefterlevnad
Performance guarantee icon

*Driftluftflödet beror på filterkonfiguration och driftsmiljö