Skip to content

Kraftfullhet är ledordet när QleanAir lanserar ny luftrenare för större industrier

QleanAir Holding AB (publ), premiumleverantören av lösningar för rening av inomhusluft, utökar sin produktportfölj genom att lansera sin mest kraftfulla luftrenare hittills. Nya QleanAir FS 90 ska hjälpa stora industrier att skydda såväl produkter som personal, samtidigt som den ska reducera antalet onödiga produktionsstopp genom att kontinuerligt leverera ren luft i stor skala.

Det svenska företaget QleanAir, som är experter på att leverera lösningar inom ren luft, lanserar nu sin mest effektiva produkt hittills. FS 90 är en kraftfull luftrenare som renar upp till 10 000 m3 luft/timme. Den är utvecklad för att passa stora inomhusutrymmen och industrier såsom logistik- och produktionsföretag, i vilka det är extra viktigt att effektivt kunna minska kontamineringen i luften. Styrkan ligger i att den är utrustad med en energieffektiv EC-fläkt som tillsammans med ett automatiskt luftflöde gör det möjligt att leverera ren luft i större skala än tidigare.

– Vi är glada att nu kunna erbjuda ett ännu bättre och effektivare val av luftrenare för större industrier. Lanseringen av FS 90 är historisk och innebär att QleanAir flyttar fram sin position inom ren luft ytterligare, säger Christina Lindstedt, CEO på QleanAir. 

QleanAir FS 90 är en luftrenare för företag som är i behov av en kraftfull och flexibel lösning. Produkten kan både placeras på golvet och hängande från taket. Med enorm kraftfullhet, konstant luftflöde och mekanisk filtrering, lyckas den nya luftrenaren leverera ren luft i en högre kapacitet än tidigare. Med hjälp av FS 90 kommer företag kunna förbättra sin arbetsmiljö samtidigt som de skyddar såväl produkter som processer.

– Jag kan med säkerhet säga att denna luftrenare är i en klass för sig. Testa att stå framför den så kommer du förstå vad jag menar. QleanAir FS 90 kommer spela stor betydelse för företag som är redo att öka sin luftkvalitet.

QleanAir FS 90 finns nu tillgänglig på marknaden. Alla produkter från QleanAir erbjuds till en hyr- eller köpmodell som inkluderar all nödvändig service och support.

För mer information, vänligen kontakta
Christina Lindstedt, VD
E-post christina.lindstedt@qleanair.com Mobil +46 70 677 28 77

Share This Story, Choose Your Platform!