Skip to content

QleanAir vinner första betydande order för nya FS 30 i Japan

QleanAir Holding AB (publ), premiumleverantören av nischade lösningar för ren inomhusluft, tillkännager en första betydande order på den japanska marknaden för den nyligen lanserade FS 30 HEPA.

QleanAir är marknadsledande i Japan inom Cabin Solutions. QleanAirs verksamhet i Japan omfattar sedan nyligen även Facility Solutions, som förväntas bidra på ett betydande sätt till den framtida tillväxten för QleanAir i Japan.

Denna order markerar en viktig milstolpe i den långa och framgångsrika tillväxtresan för QleanAir i Japan, säger Christina Lindstedt, VD, QleanAir.

Kunden är en mycket populär live-teaterproduktion baserad i Tokyo som även framträder online och på tv. Beställningen gäller 20 enheter med 24-månaders hyreskontrakt för den nya luftrenaren FS 30 HEPA och kommer att användas i deras många träningsstudior för att reducera risken för virusspridning. Högpresterande luftreningskapacitet, mobilitet och mycket låg ljudnivå är de främsta orsakerna till valet av FS 30 HEPA.

Vi är glada att kunna bidra till att hålla kultursektorn igång i dessa svåra tider, säger Glen Shimizu, vd, QleanAir Japan.

Den nya luftrenaren FS 30 HEPA utvecklades i samarbete med sjukvården i Sverige. FS 30 är försedd med HEPA 14-filter som normalt används för att minska förekomsten av virus, bakterier och andra föroreningar i känsliga miljöer, med en filtreringsgaranti på 99,995 procent. Den nya luftrenaren är mobil och tyst, vilket gör den lämplig för alla arbetsplatser, inklusive offentliga platser, klassrum, sjukvård, kontor och mötesrum.

Share This Story, Choose Your Platform!