Skip to content

QleanAir vinner stor order från Deutsche Bahn

QleanAir Holding AB (publ), premiumleverantören av lösningar för ren inomhusluft, har tecknat ett kontrakt för fristående luftrenare med DB Cargo AG, ett dotterbolag till Deutsche Bahn AG. Luftrenarna kommer att placeras på 58 platser över hela Tyskland. Ordervärdet för produkterna är 720 TEUR med ett tilläggsserviceavtal på 97 TEUR per år.

DB Cargo AG, ett dotterbolag till Deutsche Bahn, är Europas ledande logistikföretag för järnvägsfrakt med förbindelser från Lissabon till Kina. QleanAir är en långsiktig partner till Deutsche Bahn sedan 10 år, och bistår dem med olika luftreningslösningar. Nu kommer vi även att förse dem med fristående luftrenare för att skydda personalen från coronaviruset och för att säkerställa driftschemat.

Eftersom coronapandemin är långt ifrån över vill DB Cargo AG kunna tillhandahålla en hälsosam arbetsmiljö och säkerställa driften. Vi är glada att kunna stödja DB Cargo i detta arbete, säger Tobias Willi, VD för QleanAir GmbH.

Ordern består av en produktförsäljning av QleanAir FS 30 HEPA och FS 70 HEPA värd 720 TEUR samt ett servicekontrakt på 97 TEUR per år. De kommer att placeras i undervisningsrum, mötesrum, pausrum, matsalar och kontor på 58 olika platser över hela Tyskland. Leverans kommer att ske under december och Q1 2022.

Share This Story, Choose Your Platform!