Skip to content

QleanAir vinner ytterligare en stor affär inom kontorssegmentet i Tyskland

QleanAir Holding AB (publ), premiumleverantören av lösningar för ren inomhusluft, vinner ytterligare en stor order inom kontorssegmentet i Tyskland inom produktkategorin Facility solutions. Affären består av ett försäljningskontrakt på 60 fristående luftrenare till en av Tysklands mest kända charkuteriproducenter.

Företaget investerar i 60 enheter av FS 30 luftrenare för att säkra hälsosam inomhusluft, förhindra spridning av coronaviruset och skydda de anställda. De fristående luftrenarna kommer placeras i kontorslokalerna på huvudkontoret och i affären ingår också ett treårigt serviceavtal. Företaget som producerar charkuterier sedan över 150 år är ett av Tysklands mest kända varumärken och har drivits av samma familj i generationer.

– Det är ett sant nöje att hjälpa denna nationalklenod säkra en hälsosam arbetsmiljö för sina kontorsanställda, säger Tobias Willi, VD för QleanAir GmbH.

Den fristående luftrenaren FS 30 HEPA lanserades i slutet av 2020 och är utformad för att minska nivåerna av virus, bakterier och andra farliga partiklar i luften i vårdinrättningar, skolor, arbetsplatser och andra delade utrymmen.

Share This Story, Choose Your Platform!