Skip to content

UNC Health tecknar ramavtal med QleanAir Scandinavia i USA för att tillhandahålla konsulttjänster för apotek

UNC Health Pharmacy Solutions, dotterbolag till UNC Health, har vidtagit åtgärder för att förbättra sjukvårdens kvalitet över hela USA. Organisationen har skrivit ett ramavtal med QleanAir Scandinavia, en nischad leverantör av premiumlösningar inom marknaden för luftrening av inomhusmiljöer. I och med avtalet kommer UNC Health Pharmacy Solutions att kunna tillhandahålla konsulttjänster till apotek i hela landet.

Inom ramen för ett strategiskt partnerskap utformat för att revolutionera vårdmiljöer, kommer UNC Health Pharmacy Solutions att utse ett dedikerat team av experter för att etablera ett nära samarbete med QleanAir Scandinavia, där bland annat apotekare och apotekschefer kommer ingå. I och med samarbetet kommer vi tillsammans kunna bistå sjukhus med att skapa och optimera ändamålsenliga apotek och renrum. Det främsta målet med samarbetet är att säkerställa högsta kvalitet, säkerhet och effektivitet inom läkemedelsvård.
 
Lindsey Amerine, System Executive Director of Pharmacy på UNC Health, kommenterar samarbetet: "Vårt uppdrag är att förbättra sjukvårdens kvalitet, och partnerskapet med QleanAir innebär ett stort steg mot det målet. Vi är glada över att kunna erbjuda vår expertis inom apoteksdrift och förvaltning till sjukhus över hela landet. Detta samarbete kommer att höja standarden för apotek och renrumsanläggningar, vilket i slutändan gynnar vården av patienter."
 
”Vårt mål på QleanAir är att skapa rena inomhusmiljöer som stödjer hälsa och välbefinnande. Vårt samarbete med UNC Health Pharmacy Solutions går väl i linje med vårt uppdrag. Tillsammans kommer vi att sätta nya standarder för apoteks- och renrumsdesign, för att säkerställa att vårdinrättningar kan ge bästa möjliga vård till sina patienter," säger Amanda Myers, Chief Commercial Officer på QleanAir Scandinavia i USA.
 
Partnerskapet visar på det engagemang för innovation och spetskompetens inom hälsovård och farmaceutiska tjänster som finns inom både UNC Health och QleanAir.

Share This Story, Choose Your Platform!