Skip to content

Huntsville Memorial Hospital i Huntsville, Texas köper en renrumslösning från QleanAir finansierad av Walker County Hospital District

QleanAir AB (publ), premiumleverantören av lösningar för ren inomhusluft, tillkännager en order på ett nytt renrum från Huntsville Memorial Hospital, finansierat av Walker County Hospital District. Inköpsordern har ett totalt värde om ca USD 300 000. Därtill har ett servicekontrakt undertecknats som kommer att löpa under tre år. Det nya renrummet är planerat att färdigställas under 2024.

QleanAir är dedikerade att hjälpa sina kunder att skydda människor, produkter och processer med hjälp av renrum som säkerställer efterlevnad av USP-riktlinjerna och dess ställda regulatoriska krav. För att säkerställa efterlevnad av de nya uppdateringarna av USP, har Huntsville valt QleanAir för renrumsprojektet.

– ”Vårt team ser fram emot att i nära samarbete med Huntsville Memorial Hospitals apoteksteam, leverera ett tekniskt avancerat renrum som kommer att möjliggöra en säker miljö för beredning av läkemedel”, säger Amanda Myers, Chief Commercial Officer på QleanAir Scandinavia Inc.

Share This Story, Choose Your Platform!