Skip to content

QleanAir tillkännager en stor förnyelseorder från den finska fängelsesektorn

QleanAir Holding AB (publ), premiumleverantören av lösningar för ren inomhusluft, tillkännager en stor förnyelseorder från Brottpåföljdsmyndigheten i Finland. Ordern har ett uppskattat värde på 150 TEUR och görs på uppdrag av de slutna fängelserna i Finland.

QleanAir har varit leverantör åt den finska Brottpåföljdsmyndigheten sedan 2014 när gäller lösningar för att rena tobaksrök. Den nya ordern avser de slutna fängelserna i Finland och består till större delen av förnyade kontrakt men även av nya kontrakt. Kontraktet är skrivet från kvartal tre om 12 månader med möjlighet till förlängning i två år och har ett uppskattat ordervärde på 150 TEUR per år.

– “Den här ordern är ett bevis på det värde som vi levererar i de finska fängelserna. Våra lösningar skapar en säker, luktfri och hälsosam miljö för personal och intagna icke-rökare”, säger Kurt Granholm, account manager för QleanAir Finland.

Upphandlingarna från Brottpåföljdsmyndigheten i Finland har varit starkt konkurrensutsatt genom åren men i årets upphandling var QleanAir ensam leverantör på grund av de högt ställda kraven. QleanAir levererar även luftreningslösningar till slutenvården och öppna fängelser över hela Finland.

– ”I mer än 20 år har Kurt Granholm hjälpt våra kunder att skapa en hälsosammare miljö för sina anställda i Finland. Kurt är en av våra stora förebilder på QleanAir”, säger Christina Lindstedt, CEO på QleanAir.

Share This Story, Choose Your Platform!